Vizsla

Nem eldobható, nem tucat!

Mindannyian emlékszünk a régi iskolai farsangokon, családi piknikeken, nagy házibulikon, szórakozóhelyeken használt, ma is népszerű műanyag poharakra.

Pehely súlya lévén még teli állapotában is villámgyorsan borul, akár egy lágy, könnyű tavaszi fuvallatra. Egyszer használatosként mosogatást nem igényel, ám tán emberöltőnél is hosszabb idő míg lebomlik. Praktikus, ámde minden jóizlés mellőző, nem túl esztétikus, mégis igazi retró darab. Az életünk része.A téma nem véletlenül került napirendre most, mikor a fogyasztói társadalom a virágkorát éli. Szeretnénk a régi jó öreg műagyag pohár másolatával felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Lantos Judit keramikus hajlamos görbe tükröt tartani a világ elé, mindezt megfelelő humorral fűszerezve.

Nagy reményekkel állunk a jövő előtt, hisz a kortárs művészetet korábban is pártoltuk. Most pedig az iparművész hölgy egyedi, kézzel készült munkái immár több jó ügyet is szolgálnak. Nem csak viccesek, retró hangulatot árasztók, környezetbarátok, praktikusak, ám még bajbajutott vizslákon is segítenek.

Ha ti is mosolyogtok a vizsla-firkás műanyagutánzat poharak láttán, és még a kutyákat is szeretitek, támogassatok minket 3.000 Ft adománnyal, és cserébe megajándékozunk benneteket egy ilyen műalkotással.

Számlaszámunk:

Elveszett Állatok Alapítvány

10702222-18113633-52000001 

– a megjegyzésbe tüntessétek fel “vizslapohár”.

 A részletekről és az átvételi lehetőségekről érdeklődjetek az info@vizslamentes.hu e-mail címen!

Ne feledjétek: nem eldobható, nem tucat… ahogy a vizsla sem az!

Reklámok

About hunyadykata

Bár mintegy 30 évig „macskás” voltam, valahogy mégis úgy alakult, hogy lett egy kutyám is. Bodza, a labrador. Az ő igényeinek engedve kezdtem kutyaoviba, majd kutyasuliba járni, kerestem a kapcsolatot kutyás közösségekkel, s ismerkedtem meg állatvédő szervezetekkel. Általuk szerettem bele a vizslákba, s hazahoztam első ideiglenes kutyámat, Bibót. Őt sok másik átmeneti lakó követte, és Sándor személyében saját vizslám is lett.

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Írd be az e-mail címed, hogy azonnal értesülj legújabb bejegyzésünkről!

Csatlakozz a 50 követőhöz

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: