Vizsla

Az ígéret földje?

Mint ahogy arról előzetesen beszámoltunk és invitáltunk mindenkit a tegnapi majálisra, szeretnénk most néhány gondolatban beszámolni erről a remekül sikerült, verőfényes napról.

A Háromhegyek Majális szervezőjének, Galaczi Juditnak köszönjük a meghívást. Természetesen az élvezetes programokhoz és színes kavalkád megteremtéséhez sokan segédkeztek. Farkas Andrea kicsit a pótanyánk is volt, gondoskodott róla, hogy se éhen, se szomjan ne haljunk. 🙂 Persze, a bográcsból szálló illatok megtették hatásukat!

Megannyi lelkes és mosolygós gyereket természetesen név szerint nem tudunk felemlíteni, de nagy örömet okoztak nekünk és kutyáinknak érdeklődésükkel és a sok-sok simogatással.A kutyatréninget képviselve  Győrfi Heni igyekezett a boldog kutya-ember együttélés rögös útján néhány jótanáccsal ellátni a téma iránt összegyűlt érdeklődőket,

May Gábor pedig sok hasznos információval szolgált állattartási kérdésekben az Elveszett Állatok Alapítványt képviselve. Mivel egy majális jobbára a gyerkőcökről szól, természetesen a sok logikai, ügyeszségi, egyéni és csapatos játék is leginkább nekik lett kitalálva. Mindannyian kipróbáltak ezt, azt. Volt aki a paciknál időzőtt, mások táncoltak, volt ki kötelet húzott. A programok meglehetősen gyakran váltogatták egymást, valóban senki sem unatkozott.

Ennyi mosolygós, jókedvű emberrel már régen találkoztunk, aminek pedig külön nagyon örülünk az az, hogy nem csak a szervezőknek, de a résztvevőknek is szivügye volt a szemetelés, így kiemelt szerepet kapott a szelektív hulladékgyűjtés is.

Kutyáink is remekül szórakoztak, és meglátogatott minket Fruska is, nézzétek, a gazdijelöltek mennyire szeretik őt!

Bízunk benne, hogy nem csak kapcsolatok kovácsolódtak össze és új barátságok alakultak, de mindenki szívesen emlékszik majd vissza erre a szép szombatra! Egy fontos gondolattal lettünk gazdagabbak, ami ugyan egy vetélkedő része volt, ám mindenképpen elgondolgodtató.: “Ez az ígéret földje? Igen, annak, aki tesz is érte!”

Reklámok

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Írd be az e-mail címed, hogy azonnal értesülj legújabb bejegyzésünkről!

Csatlakozz a 50 követőhöz

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: