Vizsla

Az Igazira várva…

Nyár van. Az üzleti életben ezt “uborkaszezonnak” hívják, és azt kell látnunk, hogy sajnos, ez az örökbefogadási kedvre is igaz.

Pedig a kóbor, kidobott, megunt vizsláknak nincs nyári szünet, ugyanúgy szükségük van egy családra, egy kanapéra, egy otthonra.

Ebben a blogban bemutatjuk gazdira váró kutyáinkat, hátha valaki inkább úgy menne nyaralni, hogy egy vizsla is legyen vele.

Elsőként ott van Madelaine, a fiatal, másfél év körüli német vizsla kislány, akit gazdája adott le egy gyepmesteri telepen, mert izommerevség van a hátsó lábaiban. Ez őt semmiben nem korlátozza, sőt kifejezetten sportos gazdit keresnénk neki, egyszerűen a mozgásán látszik, hogy “más” mint a többiek. Mindenkivel kompatibilis, kedves kislány, de német vizslához értő, erős gazdi lenne ideális, aki kellően megdolgoztatja majd az agyát is!

Csoki egy 8 éves magyar vizsla kan, akit a családja adott a gondozásunkba. Egy meglett, meseszép, egészséges férfi. Talán nem fiatal már, de még hosszú évek állnak előtte, amit családban szeretne eltölteni.

Bolka 3 hónapos drótszőrű magyar vizsla és véreb keverék kislány. Két testvérével együtt került a gondozásunkba, azonban ők már mind gazdisodtak. Igazi családi kedvenc lehet, kedves, játékos és egyedien szép! Nagyon várja már, hogy megtudja, mit jelent gazdis kutyának lenni.

Boján 1,5 év körüli német vizsla keverék fiú, aki sokáig kóborolt Ózdon, mielőtt befogadták. Abszolút cica- és gyerekkompatibilis, jól bírja a fül- és farokráncigálást, kedves, szeretetéhes kutya. Sajnos, befogadói költözése miatt megint bizonytalan lett a sorsa…neki is járna egy végleges otthon.

Matyi 3 éves ivartalanított magyar vizsla kan, aki rendelkezik egy fiatal vizsla minden jótulajdonságával. Érdeklődő, energikus és egy négylábon járó szeretetbomba. Hát, lehet neki ellenállni?

Borsó 1 év körüli magyar vizsla kislány, akit egy vidéki gyepmesteri telepről vettünk át. Kezdetben rettenetesen félt mindentől, mostanra azonban már annyira kinyílt, hogy baromfiak mellé felelősen nem szívesen adnánk örökbe. 😀 Sok szeretetre van szüksége, de hát kinek nem?

Medárd 2 év körüli német vizsla fiú, aki hosszú hetekig kóborolt, miután sikerült befogni. Egészséges, kajla kamasz, akinek sok tanítás és mozgás kell, hogy lekösse energiáit. Tele van szeretettel és élettel, egy igazi jófej eb.

Morris egy 8 év körüli német vizsla keverék fiú, akit vidéki gyepmesteri telepről vettünk át. Korához képest egy bohóc, ugrabugra, labdamániás…Nagyon keresi gazdáját!

Zeusz egy 9 hónapos magyar vizsla kölyök, akit családja adott a gondozásunkba, mert belátták, hogy nem tudják megadni neki azt a foglalkozást, amit egy vizsla igényel. Zeusz egy lakli kamasz, kajla és meseszép.

Káró egy 9 hónapos magyar vizsla fiú, aki szintén családjából érkezett hozzánk. Egy álomkutya, kedves, szófogadó, jólnevelt. Sajnos vállműtétre van szüksége, de ezen még a héten átesik. Amint felépül keresi családját, ahol szeretetben nevelkedhet tovább!

Bármelyik védencünk rabul ejtené a szíveteket, írjatok az info@vizslamentes.hu e-mail címre!

Amennyiben nincs lehetőségetek örökbefogadni, de ideiglenesen szívesen vállalnátok egy-egy vizslát, szintén várjuk az e-maileket az info@vizslamentes.hu címre!

Minden be- vagy örökbefogadás egy-egy új esély a többi rászoruló vizslának.

Reklámok

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Írd be az e-mail címed, hogy azonnal értesülj legújabb bejegyzésünkről!

Csatlakozz a 50 követőhöz

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: