Vizsla

Arcok a név mögött

Nagyon boldogok vagyunk attól, hogy a Vizslamentés név már egyre ismerősebb köztetek, egyre többen követik munkánkat napról-napra. De ki az a „mi”? Szeretnénk, ha arcokat csatolnátok a csapathoz, ha tudnátok, ki ír a facebookon, ki veszi fel a telefont, ki válaszol egy-egy e-mailre. A blogbejegyzésünk egyfajta bemutatkozás. Fogadjatok minket szeretettel!

Evelin

A csapat vezetője – a már általatok is jól ismert – Evelin. Nem hiszünk a demokráciában, nálunk ő a főnök, ő hozza a stratégiai döntéseket, szinte le sem szakad a füléről a telefon. Egyeztet az alapítvánnyal, az orvosokkal, állatmentőkkel és velünk. Ő az, aki sosem kapcsolhatja ki a telefonját, és mindig minden helyzetben tudnia kell, mit tegyünk. Minden megmentett védencünket saját kutyájának tekinti.

Megállás nélkül telefonál

evelin@vizslamentes.hu

Kata és Sanyi

Kata az operatív vezető, Evelin jobbkeze. Nála csörög a központi telefon, ő olvassa a központi e-mailt, ő vezeti a nyilvántartást, és ő irányítja a többieket a napi feladatokban. Mindent átlát, mindent kézben tart. Talán több e-mailt olvas egy nap mint a Mikulás főszezonban. Ő a gazdája Bodzának, a tiszteletbeli vizslának, aki valójában labrador és Sanyinak, a drótos magyar vizslának, akit minden felületünkön láthattok. Sanyi a Vizslamentés reklámarca.

🙂 vizslarajongó

kata@vizslamentes.hu

a házi fotósunk

M.Judit a csapat kreatívja, az ő feladata a web, facebook oldalak és a blogok kezelése. Ő szervezi a támogatói ajándékok elkészülését, pólót terveztet, matricát gyártat, kutyákat fotóz. Emellett német partnerünkkel tartja a kapcsolatot, nyaggatja a többieket információért. Két kutyája van, Max, a majdnemvizsla és Demény, a köcsög.

a “szörnyetegekkel”

mjudit@vizslamentes.hu

munka közben

W.Judit, akit röviden mindenki WJ-nek hív, az angol nyelv mágusa. Ő a külföldi támogatóink kapcsolattartója, egy-egy kutyánk angliai örökbefogadásának szervezője. Legfontosabb feladata azonban a vizslák átvételének egyeztetése. Ő beszél a gyepmesteri teleppel, a megtalálóval, gazdával…Öt saját kutyája van, igazi Vizslaholic.

néha ilyen telefont is kapunk 🙂

wjudit@vizslamentes.hu

majdnem vizsla 🙂

Eszter intézi a gazdikereső hirdetéseinket, hogy minden védencünk minél előbb találja meg az igazit! Figyelemmel követi a pályázatokat, hogy nagyobb esélyünk legyen támogatásokhoz jutni, és támogató ajándékainkat kezeli a licit oldalakon. Eszter emellett jelkép is a csapatban, hiszen mindezt teszi kisgyermeke és Pompás nevű vizslája mellett.

Néha a fejünkre nőnek

eszter@vizslamentes.hu

Sophieval

Ivett a leghűségesebb ideiglenesünk volt, akire mindig minden SOS helyzetben számítani lehetett. Így tudtuk, hogy a csapatban is nagy hasznát vesszük majd. Ő kezeli a várólistánkat és a közvetített/talált kutyák hirdetéseit. Az ő feladata az „utógondozás” is, gazdis kutyáink családjaival tartja a kapcsolatot, érdeklődik hogylétük felől. Ivett rajongója az öreglány vizsláknak.

Csupa kacaj az életünk.

ivett@vizslamentes.hu

Norbi

És van egy férfi is a csapatban, Norbi. Norbi újoncként az egyik legnagyobb feladatot vette a vállára, ő tartja a kapcsolatot ideiglenes családjainkkal. Ügyes-bajos, mindennapi gondjaikkal őt kereshetik, neki küldhetik az élménybeszámolókat és fotókat. Norbi önként vállalta a rendezvények szervezését is, így igencsak elfoglalt vizslamentő lesz belőle. Nincs kutyája. MÉG.

Hamarosan csak vizslák lesznek a látóterében

norbi@vizslamentes.hu

Talán úgy tűnik, nem vagyunk sokan, és mivel mindezt a munkát főállás, család, saját kutyák és saját élet mellett csináljuk, néha rettenetesen nehéz, de elhivatottak vagyunk, már-már fanatikusak. És ti is a csapat részei vagytok. Az ideiglenes családjaink, az alapítvány, a támogatóink, partnerszervezetünk, facebook követőink, vizsla-rajongók.

Köszönjük a támogatásotokat az összes védencünk és az egész csapat nevében!

Reklámok

Interakció

2 thoughts on “Arcok a név mögött

  1. Nagyszerű és nem minden napi emberek vagytok hatalmas szívvel!! További sok sikert a munkátokhoz.
    Tündi / Tatabánya

    Posted by Névtelen | 2012/08/07, 18:27
  2. De jó fejek vagytok! Sok erőt és kitartást Nektek és sok-sok örömet a kedvenceitekhez.
    “Demény, a köcsög.” Ezen nagyon nevetek. Nálunk a labrador a köcsög. Talált kutya és tipikus “értem én,csak leszarom” jellem. 🙂

    Posted by 吉祥天 (@kichijoten) | 2012/11/01, 19:48

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Írd be az e-mail címed, hogy azonnal értesülj legújabb bejegyzésünkről!

Csatlakozz a 50 követőhöz

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: